Over Harnas

Om een sterke boodschap over te brengen met uw communicatie- of mediaproduct, is een krachtige uitstraling en een solide vormgeving erg belangrijk. Met onze ruime ervaring bij verschillende uitgeverijen, drukkerijen en reclamebureaus zorgt Studio Harnas ervoor dat de vormgeving van uw product staat als een huis.

Studio Harnas is zeer veelzijdig en verzorgt alles op het gebied van grafische vormgeving. Van een duurzame huisstijl, tot scherpe advertenties, prikkelende boeken en opvallende verpakkingen. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de vormgeving en de opmaak van uw project. Uiteraard zorgen wij ook dat het productieklaar is, zo hoeft u nergens naar om te kijken.

Door het gebruik van de nieuwste software leveren wij u de hoogwaardige en constante kwaliteit die u verwacht. Op een creatieve manier maken wij producten visueel aantrekkelijk zonder de functionaliteit ervan uit het oog te verliezen.

Bent u op zoek naar een doortastende, creatieve en een ijzersterke vormgeving van uw project? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

 

Studio Harnas –¬†Vormgeving met een open vizier